Gardiner og markiser til nybyggeri

Juni 2022 • Solafskærmning, gardiner og markiser

Gardiner og markiser til nybyggeri

Juni 2022 • Solafskærmning, gardiner og markiser

Om de unge nybyggere

Natalie og Simon er et ungt par, som sammen med deres lille søn netop er flyttet ind i deres nybyggede hus nær Kolding. Simon har selv stået for byggeriet af huset, hvilket gør det ekstra specielt for familien. Deres nye hjem er en drøm, der er gået i opfyldelse, og de glæder sig til at skabe mange minder i det smukke hus, som er omkranset af den skønne natur i området.

Duette®-løsninger til store vinduespartier

I det nybyggede hus er der mange store vinduespartier – som man ofte ser i nybyg. Det giver en flot udsigt, men samtidig kan det give udfordringer i forhold til indeklima, akustik samt generel generende sol. Derfor har Natalie og Simon valgt at få monteret de praktiske Duette®-gardiner i både køkken-alrum samt stuen.

Et Duette®-gardin er en avanceret version af plisségardinet og har flere gode egenskaber. Det er lavet af dobbeltvæv, der danner en luftfyldt celle mellem for- og bagside. Dette luftlag giver Duette®-gardinet fremragende isoleringsegenskaber, både akustisk og termisk. Gardinløsningen er derfor ideel til det unge par.

Rullegardiner til børneværelset

På børneværelset har parret valgt rullegardiner fra Stila med søde dyremotiver på. Rullegardinerne er mørklæggende, så parret sikrer barnet en god nats søvn. Samtidig hjælper de søde motiver i gardinstoffet med at sætte gang i den lilles fantasi. 

Der findes masser af rullegardiner med sjove mønstre, farver og sammensætninger – forhør dig hos din lokale Botex-forhandler, hvis du står og skal indrette børneværelset med gardiner.

Stofgardiner i soveværelset

I det fine, nye soveværelse faldt valget på stofgardiner – dobbeltlag – for at skabe en lettere romantisk stemning. Ved at vælge en kombination af transparente stofgardiner og tykke velourgardiner har Natalie og Simon mulighed for at vælge, om der skal trækkes lidt for og stadig have lys og udkig – eller om der skal mørklægges – f.eks. til natten. Derudover skaber de grønne gardiner liv til nybyggeriet.

Semi-transparente rullegardiner

I resten af huset har parret valgt diverse semi-transparente rullegardiner i forskellige farvenuancer. Valget er faldt på et beige rullegardin i bryggerset, et hvidstribet på kontoret samt en gråligt rullegardin i gæsteværelset.

Markiser til terrassen

De unge nybyggere har bygget en stor terrasse, som kan tilgås fra spisestuen. Den store terrasse har to siddeområder, og deraf opstod behovet for en markiseløsning, der kunne dække begge hyggehjørner.

Markiseløsningen blev derfor delt i to – en markise på hver side af de udendørs lounges – som kan betjenes uafhængigt af hinanden. En markise gør det muligt at sidde i ly for duggen på de lune sommeraftener og samtidig giver en skygge, når familien har behov for det.

Har parret ikke brug for markisen, køres den blot ind i kassetten som vist på det nederst billeder – og markiserne er nærmest usynlige.

keyboard_arrow_up