På besøg Trine Rasmussens sommerhus

Maj 2023 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinskinner leveret af Stilling • Monteret af Botex Varde

På besøg i Trine Rasmussens sommerhus

Maj 2023 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinskinner leveret af Stilling • Monteret af Botex Varde

Om Trine Rasmussen

Trine Rasmussens har i flere år kreeret content på Instagram under navnet Triner2 om husrenovering, livsstilsemner og familielivet. Trine bor sammen med sin mand, Henrik – tømrer, og sine to børn i Fredericia – i et hus, som Henrik selv har bygget. Derudover har de et lækkert sommerhus ved Blåvand – Strandparken 38, hvor Botex Varde har været forbi og har monteret foldegardiner samt leveret et skræddersyet badeforhæng.

Gardiner til sommerhuse

Når du indretter dit sommerhus, er gardiner en vigtig detalje for at skabe hygge og funktionalitet. Der er flere gardintyper, som du kan vælge imellem, men blandt de mest populære er foldegardiner, rullegardiner og lange stofgardiner. Foldegardiner er især ideelle til sommerhusstilen, da de giver et elegant og romantisk udtryk og kan tilpasses både moderne og traditionelle stilarter.

I soveværelser kan mørklægningsgardiner sikre en god nats søvn, og dem kan man også få som foldegardiner, hvis dette ønskes. Med et bredt udvalg af farver og mønstre kan du nemt finde gardiner, der passer til din personlige stil og sommerhusets charme.

Foldegardiner til sommerhuset i Blåvand

Trine valgte klassiske foldegardiner i en fin brunlig farve til både og soveværelserne. Foldegardinerne giver et romantisk look til det ellers moderne sommerhus, som Henrik selv har bygget. Foldegardinerne er fra Pagunette og er af det tætvævede stof Vecio Twill. Foldegardiner kaldes også for liftgardiner og fås både med og uden motor. I sommerhuset er der valgt uden motor.

Skræddersyet badeforhæng

Til badeværelset valgte Trine at få skræddersyet badeforhænget – idet badeværelset også er specialbygget. Valget blev på et af Pagunettes gardinstoffer – Lin Look – som er et lækkert badeforhæng, der selvfølgelig er vandafvisende. Farven blev holdt i en klassisk hvid/off white.

keyboard_arrow_up