På besøg hos Rikke Andersen

Marts 2021 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinskinner leveret af Stilling • Monteret af Botex Sønderborg

På besøg hos Rikke Andersen

Marts 2021 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinskinner leveret af Stilling • Monteret af Botex Sønderborg

Om Rikke Andersen

Meget er sket for parret, Rikke og Simon, der sammen datteren Hannah og sønnen Ebbe, siden vi monterede gardiner til deres rækkehus syd for Aarhus. Parret er flyttet til Sønderborg, hvor de har købt et gammelt 70'er hus, hvor renoveringsprojektet er deres helt store drøm.

Rikke Andersen arbejder i dag som content creator på Instagram, hvor vi blandt andet får mulighed for at følge med i renoveringsprojektet. Noget nyt, noget gammelt og noget "lånt" – det er, hvad Rikke og familien har fokus på i deres 70'er hus. Og det nye – det blev selvfølgelig gardiner til hele huset.

Stofgardiner i moderne 70'er stil

Rikke vidste, at hun ville beholde 70'er stilen – men med et moderne touch. Da parret flyttede ind, hang der allerede gule gardiner. Disse var dog helt porøse og ville ikke kunne holde meget lys ude samt nysgerrige blikke.

Rikke faldt for en dyb blå farve til sine nye stofgardiner fra Pagunette – syet med wavebånd. Her er, hvad Rikke selv siger om hele gardinprocessen: "Vi blev vejledt af gardinmanden HC fra Botex Sønderborg. Han kom forbi med en masse gardinprøver, og jeg havde det næsten som om, han vidste, hvad jeg tænkte. Han fulgte i hvert fald mine ideer om 70'er stilen helt til dørs og supplerede med alle sine egne ideer."

keyboard_arrow_up