På besøg hos Katrine FV – Part 2

Juli 2024 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinstænger fra Stilling • Monteret af Botex Aarhus

På besøg hos Katrine FV – Part 2

Juli 2024 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinstænger fra Stilling • Monteret af Botex Aarhus

Om Katrine FV

Hotelstemning i et moderne hjem med børn og hund. Katrine FV er en garvet content creator på Instagram, hvor hun deler tips og tricks om boligindretning og trends. Katrine bor i Aarhus-området sammen med sin mand og to børn samt hunden Bobby.

Selv om familien er glad for de tætte, stemningsfulde gardiner, hun fik monteret for lidt over et års tid siden, så presser drømmen om det helt lyse og lette sig på. Derfor fandt vi et florlet, transparent tekstil. Gardinerne giver et helt andet udtryk og lys i rummet, og nu kan Katrine skifte mellem stofgardinerne alt efter stemning og sæson.

Gardiner med forskellige egenskaber

Katrines nye semi-transparente stofgardiner har nu en anden funktion sammenlignet med de tykke velourgardiner, hun tidligere har haft. Hvide stofgardiner med semi-transparente egenskaber giver et andet lysspil i boligen og tillader mere lys. Lyse stofgardiner får i sig selv rum til synes større og mere rummelige. 

De tykke velourgardiner havde mørklæggende egenskaber og giver hermed et optimalt privatliv – noget som mange ønsker især ved nybyggerier, hvor tendensen til tætbebyggelse er større.

Fleksibilitet med to sæt stofgardiner

Selvom Katrine har valgt at skifte sine velourgardiner ud, har hun bestemt beholdt dem. Som content creator på Instagram, er Katrine en keativ person, som viser tips og tricks i forbindelse med sin boligindretning og livsstil. Derfor giver det hende frihed til at skifte mellem gardiner, som hun ønsker for at skabe nyt content.

keyboard_arrow_up