På besøg hos Christina Dueholm

Juni 2023 • Gardiner leveret af Pagunette • Monteret af Botex

På besøg hos Christina Dueholm

Juni 2023 • Gardiner leveret af Pagunette • Monteret af Botex

Om Christina Dueholm

Christina Dueholm har i de seneste otte år drevet sin personlige blog. Det er en livsstilsblog, der dækker emner som personlig stil, skønhed, madlavning, boligindretning, rejser samt gør-det-selv-projekter. Derudover er hun en stor personlighed på Instagram også.

Christina bor på Østerbro sammen med sin mand og deres børn og deler gerne både store og små oplevelser fra hverdagen med sine følgere. Udover at være blogger og content creator er Christina uddannet designer. Hun har designet kollektioner for mærker som Markberg, 2ND Day og Nordic Concept. I 2016 vandt hun Blogprisen i kategorien mode, og med over 80.000 unikke læsere om måneden har hun en af Danmarks største blogs.

Lyse stofgardiner og store lyse flader

Christinas indretning bærer præg af lyse, store overflader, som hun selv foretrækker. Derfor er valget naturligt faldet på lyse stofgardiner. Men alt er ikke bare hvidt på hvidt. Christina har malet med knækkede beige og lyse farver og holdt sig til klassiske hvide stofgardiner i både stue, spisestue og bureauet – med semi-transparente egenskaber, som skaber et smukt lysspil i hjemmet.

Dette passer perfekt ind i den nyrenoverede herskabsvilla med lysekrone, sildebensparketgulve og klassiske møbler med en snært af fransk landstil. Her er, hvad Christina selv skriver på Instagram: "Lige siden vi købte huset, har jeg drømt om smukke, gulvlange gardiner, og i dag blev det en realitet."

keyboard_arrow_up