På besøg hos Badmintonstjerne – Part 2

Maj 2022 • Solafskærmning leveret af Botex Highline® og gardiner af Andreas Hansen

På besøg hos Badmintonstjerne – Part 2

Maj 2022 • Solafskærmning leveret af Botex Highline® og gardiner af Andreas Hansen

Om Badmintonpigerne – Kamilla og Christinna Rytter Juhl Pedersen

Badmintonstjernerne Kamilla og Christinna Rytter Juhl Pedersens kreative og praktiske evner er ikke til at tage fejl af. Vi fik lov at fotografere deres spændende hus, da vi endnu engang monterede gardiner – denne gang i deres hus.

Kreativiteten får frit spil, når de to handy-kvinder realiserer deres boligdrømme – her et renovationsprojekt af en rummelig 3-plansvilla. Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen – kendte for deres OL-guld-sejr i badminton – er ikke bange for at smøge ærmerne op og lade store drømme og spændende visioner folde sig ud. De har designet hjemmets rum i smukke farver, og døtrene Molly og Pixi har fået det mest fantastiske legerum med en perfekt placering lige ind til køkkenet.

Farveglæde og isolerende gardinløsninger

Farveglæden, som er både modig og samtidig meget stilsikker, gælder også de nye dobbelte plisségardiner. Kamilla og Christinna er perfekte eksempler på, at man ikke skal være bange for at vælge farver til sine gardiner. 

Kamilla og Christinna valgte semi-transparante gardiner til stuen og køkkenet. Gardinløsningerne er de oplagte valg, hvis du vil have energivenlige løsninger året rundt. Med sit isolerende dobbeltvæv skærmer Duette® både for kulden om vinteren og holder varmen ude af boligen om sommeren. Luftlommerne sørger for effektiv isolering. Duette® fås med de samme funktioner som et enkelt-plisségardin, og du vælger selv, om det skal betjenes manuelt eller elektrisk. Her er gardinerne fra Botex Highline®-kollektionen.

Christinna fortæller: ”Det er det der med, at vi kan skærme af ud mod vejen, men samtidig også få et dejligt lys ind for oven – det er bare så praktisk og samtidig smukt.”.

Duette® til børneværelset

Ud over at isolere for kulde/varme har dobbeltvævet også en lydisolerende effekt, som afhjælper dårlig akustik. Det dobbelte Duette®-væv skjuler snorene i gardinet, så det fremstår elegant og harmonisk.

Duette®-gardiner blev også valgt til børneværelset grundet de samme egenskaber, men også for at matche stilen med resten af boligindretningen.

Stofgardiner i soveværelset

I det mørkeblå soveværelse faldt valget på stofgardiner – både gulvt til loft samt foldegardiner – for at skabe en lettere romantisk stemning sammen med det praktiske hvide rullegardin med mørklægning. Foldegardinerne er af fløjl og sammen med de lange stofgardiner er de holdt i en fin rosa farve, der giver det mørkeblå soveværelse varme og dybde

keyboard_arrow_up