Gratis opmåling af trådgardiner

Trådgardiner giver dig muligheden for at lave unikke og personlige gardinløsninger. Elegancen i de tidløse trådgardiner er næsten betagende, når de vises over store flader, hvor man virkelig kan se effekten og den dristige enkelthed. At se hvordan åbenhed og samspil mellem lys og kontraster kommer til syne, kan ikke opnås med noget andet stof.

Trådgardiner kan give en helt speciel belysning og lysindfald i hjemmet, og du kan bruge den som rumdeler, gardin eller som et bruseforhæng.
En fordel ved trådgardiner er, at du samtidig med solafskærmningen stadig har mulighed for at nyde udsigten.


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK

 


ADO Cordon ® 
er det originale trådgardin og et af de gardinstoffer, som har vundet flest priser i verden takket være sin enestående kvalitet og unikke design. Den tidløse elegance i trådgardinerne er utrolig betagende, når de f. eks. vises over store flader, til skabelse af effekter omkring belysning eller en eksklusiv løsning til rumadskillelse i større lokaler. Dette gør ADO Cordon ® til et produkt, der foretrækkes af mange arkitekter og indrettere verden over.