Dansk produceret moskus- og edderdunsdyne

Skal du have en ny dyne, er det oplagt at få eksperthjælp i din botex-butik. Her får du den vejledning ud i dun og fjer, som gør dig i stand til at vælge den perfekte dyne. Vi har dyner i alle prisklasser.
Nedenfor kan du læse om en af vores gode dyner - kom ind og hør om resten i din nærmeste botex
 

Hyrdinden og skorstensfejeren fra Ringsted Dun er en helt speciel dyne med bodyshape-konstruktion. Det betyder, at dynen følger kroppens kurver og holder dig varm natten igennem. Fyldet består af en unik blanding af mørke, islandske edderdun og lyse moskusdun – en blanding af edderdun og moskusdun i midten hvor varmebehovet er størst, og moskusdun i yderkanterne. Holdes dynen op mod lyset, forundres man over dens fine mønster og modsætninger: buede og rette linjer, små og store kassetter, lyst og mørkt fyld. I eventyret om hyrdinden og skorstensfejeren leges også med kontraster, først og fremmest mellem hovedpersonernes ydre, men også mellem frygt og mod, ensomhed og kærlighed.

 

Fyld: Islandske moskus- og edderdun.

Bæreevne: 11

Vår: Hvid, egyptisk finbatist bomuld

Konstruktion: Body-shape kassettedyne

Certifikat: Oeko-tex klasse 1, NOMITE, Downafresh

ALLERGIVENLIG

Produceret i Danmark

 

 

EVENTYRET – HYRDINDEN OG SKORSTENSFEJEREN
Romancen mellem to porcelænsfigurer, en hyrdinde og en skorstensfejer, var truet af en mahognisatyr der ønskede at få hyrdinden til kone. En gammel nikkedukke, en kineser der påstod at være hyrdindens bedstefar, nikkede til satyren og gav ham således lov til at få hyrdinden. Det fik de elskende til at forlade deres plads på bordet – thi nu ville de ud i den vide verden. Efter store vanskeligheder slap de gennem skorstensrøret, hvorefter de endte på husets skorsten. Hyrdinden fandt at verden var alt, alt for stor for hende og bad skorstensfejeren om at følge hende hjem igen.
Tilbage i dagligstuen opdagede de at den gamle kineser var gået itu, men trøstede sig med at han kunne klinkes. Og klinket blev han, men eftersom han ikke længere kunne nikke til satyren, accepterede han stiltiende at hyrdinden og skorstensfejeren kunne være sammen for evigt.

Hos botex har vi et hav af dyner, så der er en dyne til hvert behov. Kontakt din nærmeste botex for at finde den helt rigtige dyne til dig.