Gratis opmåling af plisségardiner

Plisségardiner er den ideelle kombination af det dekorative og det funktionelle, og de passer perfekt til den moderne indretning.
Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linier og bløde stoffer gå hånd i hånd. De bløde stoffer fylder minimalt, når plisségardinet er trukket op, og derfor er plisségardinet et oplagt valg til lave vinduer med smal karm eller til udestuen. Plisségardiner findes i et stort antal farver, mønstre og strukturer, hvortil metal top- og bundlister i matchende farver eller trælister kan sættes til. Ønsker du transparent, semi-transparent, tæt eller mørklægning, kan du finde det hos os.

Duette er også plissegardiner, men adskiller sig væsentligt ved, at de er mest energirigtige og har, modsat enkeltplisséen, dobbeltvæv. De har, modsat enkeltplissé, en isoleringsevne til at holde på varmen om vinteren og lukke varmen ude om sommeren.
 
Uanset hvilken form dit vindue har, og uanset hvor det er placeret, findes der en løsning, som matcher din stil og dit behov. Det betyder, at du kan nyde plisségardinets enkelthed i både skråvinduer og trekantede vinduer og skærme af for lyset præcis, hvor der er behov for det.


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 
 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK

 
 

Betjeningsmuligheder

1. LiteRise®-løsning er et plisségardin, der betjenes helt enkelt ved at trække eller skubbe ganske let i underlisten. Med LiteRise® er du helt fri for betjeningskæde. 

2. Top down/bottom up er et plisségardin med “top down/bottom up” funktion, der byder på en fantastisk fleksibilitet i alle husets rum. Placér gardinet præcis hvor du vil, ved at trække gardinet op fra bunden på traditionel vis – eller træk det ned fra toppen, hvis du ønsker at skærme af uden at lukke alt lys ude.

3. SmartCord er et innovativt gardinsystem. Med SmartCord er snorene altid korte, dvs. der er ingen lange snorer, der flyder i vindueskarmen eller på gulvet. Plisségardinet løftes ved at trække let i snoren og sænkes ved et lille træk ind mod midten. SmartCord sørger desuden for, at gardinet køres ned i én blød bevægelse. 

4. Motorisering gør det muligt, at styre dine gardiner via en fjernbetjening, smartphone eller tablet. Du kan sætte dine gardiner til at rulle op og ned på bestemte tidspunkter.