Gratis opmåling af persienner

Hos botex kan du finde alle tænkelige former for persienner: den klassiske hvide, perforede, mønstrede, blanke, matte og tofarvede lakerede lameller i mange varianter.
 
Persienne lamellerne fås i 5 bredder:
1  Den traditionelle på 25 mm
2  De smalle på 16 mm, der er meget velegnet til små vinduer eller til mellem to lag glas.
3  35 mm, der med sin ekstra bredde giver persiennen et sofistifikeret look.
4  50 mm, der er meget elegante og velegnet til større vinduespartier.
5  70 mm, hvor du kan vælge, om du ønsker brede eller alm. stigebånd (båndet der hænger lodret).
 
Du kan betjene dine persienner med alm. snor og drejestang, kædebetjening eller motor. Gardiner med motor styres med en kontakt, fjernebetjening eller med en vægsensor. Persienner har opnået deres popularitet ved at være den mest effektive for solafskærmning.
 
Persienner fås også som sektionsopdelte, så der kan opdeles efter behov, og hvor lamellerne samles parvis så udsynet øges.

 


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar botex bussen.
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK

 

Persienner er en fleksibel og effektiv måde at skærme af for solen og en af de mest populære gardinløsninger. Her mødes et klassisk og stilrent look med et væld af individuelle designmuligheder. Persiennerne og de lodrette snore kan fås i en bred farveskare, som inkluderer alle traditionelle og moderne farver. Lamellerne giver dig mulighed for at afskærme nøjagtig, som du har behov for. Vi garanterer høj kvalitet samt elegante og enkle designs. Kvaliteten af botex’ persienner gør lamellerne bøjelige og efterlader ikke mærker i lamellerne.
Det er muligt at få persienner både med brede eller smalle lameller.
 
Alle vores persienner kan fremstilles efter mål og med botex’ store faglige kompetencer indenfor området, står vi klar til at give dig råd og vejledning enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv, så du får de helt rigtige persienner hjem til dig.
Kort sagt byder persienner fra botex på et hav af forskellige kombinations- og designmuligheder, og det er op til dig, hvordan du ønsker, at dine persienner skal se ud til din bolig.
 
Med de mange kombinationsmuligheder anbefaler vi, at du bestiller vores gardinbus hjem til dig, så du er sikker på, at du får den bedste løsning.