Gratis opmåling af panelgardiner

Med panelgardiner får du et spændende udtryk i vinduerne, og samtidig er du garanteret fleksibel afskærmning på alle tider af døgnet. Panelgardiner består af brede stofbaner på forskudte skinner. Panelerne kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden og kan placeres lige præcis der, hvor solen generer, eller hvor indsynet skal begrænses.
Panelgardiner er også ideelle som fleksible rumdelere eller vægdekoration.


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK

 

 


Mix & Match
Kombiner ensfarvede væv med dekorative mønstre for et spændende udtryk. Panelgardiner og rullegardiner kan med fordel kombineres i samme rum. Stoffet til begge gardintyper vælges nemlig fra samme udgangspunkt, så mulighederne for et unikt udtryk er næsten uendelig.
 
Panelgardinet er en ideel løsning til store vinduespartier og kan anvendes både som skydedør og forhæng eller som rumdeler.
Panelgardinet kan sammensættes på kryds og tværs af paneldesigns. Om du ønsker et ensfarvet panelgardin eller et mix af forskellige mønstre og farver, er helt op til dig. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit hjem. Du kan vælge mellem ensfarvede, stribede, printede, gennemsigtige samt metervarer i forskellige strukturer og vævninger. Du kan således let sammensætte en meget personlig og unik løsning, der passer perfekt ind i dit hjem.
 
Panelerne kan monteres til ét sammenhængende panelgardin, som betjenes med stang eller snor. Men de kan også monteres enkeltvis, hvor de trækkes individuelt for eller fra med hånden. Hæng banerne som du har lyst til, og flyt dem så ofte du vil. 
Med de mange muligheder indenfor panelgardinets design, bliver panelgardinet et interessant virkemiddel til din boligindretning.