Ofte stillede spørgsmål

 

Kan jeg bruge mit gavekort i samtlige botex-butikker?


Du kan bruge dit botex-gavekort i alle vores butikker. Dét eneste sted, du ikke kan bruge gavekortet, er i vores webshop. Gavekortet er gyldigt i 3 år. Hold godt fast i dit gavekort, for når du har fået det, er du den eneste, der har det. Det er nemlig så unikt, at vi ikke engang har en kopi.
 


Kan jeg bruge mit tilgodebevis i samtlige botex-butikker?

 

Har du fået et tilgodebevis til en botex-butik, kan det bruges i samtlige botex-butikker. Det kan bruges i 3 år.
Husk at gem dit tilgodebevis et sted, du aldrig glemmer, for du er den eneste, der har det - der findes nemlig ingen kopi.


Hvordan skal jeg forholde mig til den nye forbrugeraftalelov om køb over nettet?


Den nye forbrugeraftalelov har vi beskrevet i vores forretningsbetingelser for køb over botex' webshop, hvor du kan læse om bl.a. betingelser, tidsfrister og procedurer for fortrydelse.Kan jeg få pakket mine gaver ind, når jeg køber over webshoppen?


Når du køber varer på vores webshop, pakker vi ikke dine gaver ind.

 


Hvad koster det i fragt, når jeg handler på botex' webshop?


Ved afhentning i butik: gratis fragt
Ved køb for 400 kroner og derover uden omdeling: gratis fragt.
Ved køb for under 400 kroner uden omdeling: 39 kroner i fragt.
Med omdeling uanset beløb: 59 kroner i fragt.