Gratis opmåling af markiser

Forlæng sommeren på terrassen med flotte markiser fra botex. Med markiser kan du skabe ekstra rum eller udnytte dem man har, bedre. Du kan selv justere hvor langt markisen skal gå ud, og har derfor mulighed for at afskærme for solen, hvis man ønsker det.
Der er mange markisemodeller at vælge imellem, og det kommer an på dine behov og ønsker, hvordan de skal se ud:  

 

  • Skal det være en kassettemarkise?
  • Hvordan kan den monteres?
  • Er den udsat for vind og vejr, eller skal den monteres under et udhæng?
  • Skal den have motor og evt. sol- og vindautomatik?
  • Vil du kunne betjene din markise med din Iphone/Ipad?
  • Hvilken kassettemodel synes du om?
  • Hvilken farve skal dugen og kassetten have?


Få GRATIS professionel rådgivning

Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.
botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

 


En markise forlænger de lyse sommeraftener og skygger for solen og varmen. Vi er specialister i at rådgive og vejlede i alt indenfor udvendig solafskærmning uanset, om det gælder en markise til en terrasse eller altan eller anden solafskærmning. Markisen kan monteres på husets udhæng eller direkte på husmuren. 
Forkert montering kan ødelægge både markisen og dele af dit hus. Bestil derfor en fagmand og få den rette vejledning.
 
Bestil en gardinbus, som kommer hjem til dig med hele markisekollektionen. Vi giver dig råd og vejledning i dit valg af nye markiser, og du modtager et uforpligtende og gratis tilbud. 
botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme gratis og uforpligtende. 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af markiser → FIND BUTIK

 


botex har også sin egen markise 
Det er en kassettemarkise med rene linjer, som gør at den passer ind næsten overalt. botex-markisen anvendes til terrasser og facader, hvor markisen er placeret frit på en væg eller et udhæng. Markisen har et standardudfald på 250 og 300, og der er mulighed for trinløs justering af udfaldet. Det sikrer, at den kan indstilles til præcis den udfaldsvinkel, man ønsker fra 0-30 grader. En udfaldsvinkel på min. 15-20 grader anbefales dog.
Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol– og vindstyring samt fjernbetjening. Markisen er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. Armene er monteret med kraftige indbyggede fjedre, som sikrer en stabil udspænding af markisedugen. Alle dele er lakeret i RAL 9006 grå.

 


Knækarmsmarkisen
Knækarmsmarkisen er kendetegnet ved, at armene følger dugen næsten parallelt fra kassetten eller bærerøret, hvis det er en åben markise og til frontprofilen. Det giver et stort frit areal uden generende stolper under markisen. I indrullets tilstand vil markisen fylde meget lidt, da armene er knækket ind under dug og valse. Er det en kassettemarkise, vil armene være skjult inde i kassetten, og den vil samtidig beskytte dugen, så den holder sig pæn i væsentlig længere tid.
 
botex forhandler endvidere danskproducerede Acrimo markiser, som laves individuelt i bredder helt op til 13 meter og med op til 4 meters udfald - fås med manuel betjening eller Somfy motor indbygget i dugrøret.
Der gives 5 års garanti på alle Acrimo markiserne.

 

 
Faldarmsmarkiser
Denne markisetype giver behagelig skygge, samtidig med at den tillader et frit udsyn under markisedugen. Acrimo faldarmsmarkiser leveres med enten kant- (model 4100) eller cylinder-kassette (model 4400), der beskytter dugen, når markisen er oppe.
 
Faldarmsmarkiser er ideelle til vinduer op til 560 cm, men kan laves op til 600 cm. De giver skygge til de varme sommerdage og dermed også et bedre indeklima. Markiserne kan være med til at understrege husets arkitektur ved at følge facadens linjeføring og farve.
 
Vores store og eksklusive kollektion af duge i mange farver giver uanede muligheder.
Markisen fås som standard med hvidt eller natureloxeret aluminiumsstel, men kan også indfarves i andre RAL farver. Markisen kan betjenes med manuel betjening eller Somfy motorbetjening.