Gratis opmåling af liftgardiner

Liftgardin - også kaldet foldegardin, er en eksklusiv løsning for dig, som sætter pris på små fine detaljer. Ønsker du et gardin, der giver vinduet en blød og dekorativ indramning, og samtidig fungerer som solafskærmning, er et liftgardin perfekt.
 
Liftgardiner kan syes efter eget valg af stof og stil, hvilket gør det muligt at kombinere det med de øvrige boligtekstiler i hjemmet. De kan, udover til almindelige vinduesflader, også fremstilles til skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer. Ved valg af stof er det vigtigt, at overveje hvor meget lys der må komme ind, samt om indsynet skal begrænses. Hos botex kan du nemlig vælge mellem stof til liftgardiner, der er transparent, semi-transparent, tæt eller mørklæggende.
Du har også mulighed for at vælge imellem forskellige modeller af liftgardiner alt efter, om du ønsker tværgående stænger eller ej.


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

 


BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK

 Liftgardiner kan både skabe enkle rene linjer i boligindretningen, men også skabe en spændende kontrast med mønstrede eller stribede stoffer. Liftgardiner giver en skøn og hyggelig stemning i boligen og med de mange forskellige farve- og mønster kombinationer, kan du være helt sikker på at finde en løsning, der passer til dig.
Liftgardiner skræddersyes efter mål og eget stofvalg. Således sikrer vi, at foldegardinet matcher dit ønske og dit behov. Vi giver gerne råd og vejledning, således at foldegardinerne komplimenterer husets interiør.  


Betjeningsmuligheder

1. Top down/bottom up byder på en fantastisk fleksibilitet i alle husets rum, så du sikre perfekt afskærming. Du kan betjene bunden på normal vis, men også sænke toppen af liftgardinet helt uafhængigt af hinanden. Betjeningen sker med snore i begge sider af gardinet. 


2. Motorisering gør det muligt, at styre dine gardiner via en fjernbetjening, smartphone eller tablet. Du kan sætte dine gardiner til at rulle op og ned på bestemte tidspunkter. 

Liftgardinet betjenes enten med snoretræk, sidetræk eller motor. Et sidetræk findes med snor eller kæde.