Gratis opmåling af lamelgardiner

Lamelgardiner passer til de fleste hjem og indretningsformer. Lamelgardiner fås i flere lamelbredder og i mange farver. Farverne kan kombineres i det samme lamelgardin, kun fantasien sætter grænser. De kan leveres med skrå afslutning eller på buet lamelskinne. 

Lamelgardiner er den ideelle og moderne løsning til store vinduespartier og panoramavinduer samt skrå overkarme, idet du ved et enkelt drej af lamelgardinerne selv kan justere lys og indkig.

Lamelgardiner giver et enkelt design, der er en dekorativ og diskret løsning på behovet for solafskærmning. Du kan få lamelgardiner i forskellige lamelbredder og til næsten enhver vindueskonstruktion såsom trekantede, buede eller vinduer med skrå topkarm. 


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK

 

 


Lamelgardiner fås i et stort udvalg af stof, farver og mønstre både til mørklægning og filtreret lysindfald. Derudover fås de i flere forskellige bredder, så de kan tilpasses til din bolig. Et mørklæggende væv er et godt valg til sove og børneværelset, hvor du vil lukke helt af for sollys. Med et mørklæggende væv trænger der ingen sollys gennem vævet, og du får således bedre mulighed for at sove eller slappe af.

Betjeningsmuligheder

1. Motorisering: Lameller er særdeles velegnede til brug med fjernbetjening. En motoriseret løsning kan vælges til alle lamelgardiner, og er især praktisk hvis lamelgardinet sidder utilgængeligt i høje vinduer, ved loftsløsninger eller lignende. Er enkel at installere og betjene.