Gratis opmåling af mygge- og insektnet

Undgå de irriterende insekter om sommeren med et insektnet. 
Med et Insektnet har du muligheden for at nyde den friske luft uden generende insekter. De lune sommermåneder er fantastiske og hvorfor ikke nyde dem uanset vejr. I vores verden kan det æstetiske nemlig sagtens forenes med det praktiske.

Botex leverer et bredt sortiment af insektnet.
Insektnet fås til både vinduer og døre. De findes i forskellige farver, og du vil derfor altid have muligheden for at matche farverne og stilen i din bolig.

En anden af forårets luner er pollen. Vores sterile tilværelse skaber et stigende antal allergiske reaktioner. Med et insektnet, med indbygget pollen filter, er det blevet lidt nemmere at være allergiker.


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye insektnet, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 

 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af insektnet → FIND BUTIK

 


Til dig med allergi
Lider du eller en anden i familien af allergi, er Luxaflex® Insektnet også et oplagt valg. Luxaflex® har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen at trænge igennem. Poll-tex® nettet stopper 97% birkepollen og 100% græspollen, men også andre mindre pollen, så du bliver pollenfri hjemme eller i dit sommerhus. Det allergivenlige net kan mod pristillæg monteres på faste rammer og på skyde- og svingdøre.


Sundhedsstyrelsen stiller i dag store krav til hygiejnen

Sundhedsstyrelsen stiller i dag store krav til hygiejnen på virksomheder og offentlige institutioner. Vinduer og døre skal have insektnet, hvis de skal kunne åbnes. Hos botex leverer vi også gardin- og insektnetløsninger til erhverv.