Gratis opmåling af gardiner - sidelængder

Fælles for gardiner i stof er den både funktionelle og dekorative virkning. Der er utallige muligheder, og afhængig af stofvalg og gardintype kan du opnå alt fra et stilrent enkelt minimalistisk udtryk til en farverig grafisk effekt.
 
Der findes forskellige designs alt efter, hvilke behov og ønsker man har:
1. RYNKEBÅND - Er et bredt rynkebånd, der skaber et blødt og afslappet look.
2. FASTE LÆG - Er et permanent læg, som sikrer, at gardinerne forbliver i smukke folder uanset brug.
3. KOVSER - Er en moderne stil med metalringe slået i selve stoffet. Ringene giver et rustikt og trendigt look til gardinerne.

Du kan også få gardinstænger, der kan monteres i loftet, og på den måde kan du tilmed bruge gardiner som rumdeler. Udnyt din plads i hjemmet optimalt og skab flere rum med gardiner, eller dan et ”walk-in-closet” med et skab uden låger og et gardin bag ved hovedgærdet.
Ved gardiner skal du foretage et stofvalg, som afspejler, hvad du ønsker at få ud af dine gardiner. Hos botex har vi nemlig stof, der både er tynde luftige stoffer eller mere struktureret og mørklæggende. Vi kan lave alt lige fra moderne og vovede til lidt mere tilbageholdende og traditionelle gardiner.


Få GRATIS professionel rådgivning
Når du skal vælge nye gardiner, er botex klar med ’botex-bussen’. 
Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan se, hvad der matcher dit behov og passer til hjemmets øvrige interiør. 
Vi giver dig derfor den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

botex’ professionelle rådgivere kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme, gratis og uforpligtende. 
 

BESØG OGSÅ VORES GARDINSTUDIO I BUTIKKEN 
Her kan du se vores store udvalg af gardiner → FIND BUTIK