Bytteservice

 

Retur- og fortrydelsesret


Hos botex er der landsdækkende bytteservice. Dét betyder, at du kan bytte din botex-vare i hvilken som helst botex, uanset hvilken botex-butik du oprindeligt foretog dit køb i.

Vi giver dig 14 dages bytteservice. Hvis du skulle fortryde dit køb, kan du altså altid få varen byttet. Du bestemmer selv, om du vil finde noget andet, få et tilgodebevis eller få pengene tilbage.

Vi håber naturligvis, at du bliver så glad for varerne fra botex. at du slet ikke har lyst til at bytte dem. Hvis du alligevel skulle fortryde et køb, kommer du selvfølgelig bare ned i din nærmeste botex-butik, for vi ønsker, at du skal blive glad for sagerne fra botex. 

Hvis du skulle fortryde dit køb, så husk altid bon eller faktura.
 

Reklamation


Hos botex betræber vi os på at have fejlfri varer, men nogle gange kan der uheldigvis være en vare, der alligevel er fejl på. Som forbruger har du altid 2 års reklamaionsret, så skulle der være fejl på en vare, så kommer du bare ned i den nærmeste botex-butik.

Vi håber naturligvis, at du slet ikke behøver at reklamere over noget købt hos botex, men skulle det ske, så husk bon eller faktura.